Høvleriet handelsområde

Høvleriet har de senere år utviklet seg til å bli ett poplulært handelsområde i Halden med ca 1,2 millioner besøkende kunder på årsbasis. Idag er det 15 butikker og 1 treningssenter som omsetter for ca 500 millioner i året. Tar man med Tista Senter, som ligger på naboeiendommen, omsettes det i Tista Handelspark for over 1 milliard kroner i året.

Boligtype:

Butikk, trening og kontor

Området ligger meget sentralt og lett tilgjengelig til i sentrum av Halden.  Det tar kun noen minutter å gå til byens gågate og vil du besøke fantastiske Fredriksten Festning går det tursti opp fra sydsiden. Fra Høvleriet kan man nå alt av byens fasiliteter til fots, men ønsker du å benytte kollektivtrafikk for å reise ut av sentrum tar det kun 10 minutter å gå til buss- og jernbanestasjon.

Her er det gode parkeringsforhold med ca 400 avgiftsfrie p-plasser. I tillegg er det rundt 450 p-plasser hos Tista Senter så det er sjelden parkeringsproblemer.  På bryggepromenaden langs elven Tista kan man vandre til den andre siden av sentrum  og kommer man med båt, finnes det gjesteplasser til de handlende.

På Høvleriet er det ett yrende og aktivt liv hele dagen da området også besøkes av treningsglade Spenstmedlemmer.  For mer informasjon, se de ulike eiendommene i Walkersgate.

Butikker på området:
Rema 1000
Høvleriet Apotek
Europris
Elkjøp
Montèr
Låsservice
Fagmøbler
NLM Gjenbruk
Møbelringen
Clas Ohlson
Euronics
Power