Urbant. Sentralt. Nært.

Morgenstund med kaffe på verandaen. I byen, med utsikt til en våknende by som speiler seg i Tista.

I Batterifabrikken bor du sentrumsnært med utsikt til enten byen, elven eller Fredriksten Festning. En liten spasertur tar deg til sentrum, parken eller ned til havna på få minutter.

Området Grønland er en bydel i forandring. Fra tidligere industriområde til en bydel med spennende nye boligprosjekter. Selve bykjernen er i forandring. Stadig flere av oss vil bo i nærheten av det som skjer, samtidig som vi vil ha luft, lys og rekreasjon.

Fra verandaen kan du følge elven Tista med øynene, eller ta med fiskestangen ned til elvebredden. Om man er heldig er det mulighet for laks på kroken da den går opp elven og videre gjennom laksetrappen for å gyte. Med egen båt er det kort vei ut til Iddefjorden og alt det vakre skjærgården har å by på; Koster, Hvaler og den svenske kystlinjen. Det er mulighet for å leie båtplass i elven av Halden Kommune.

Butikker, kjøpesenter, kino, teater, kaféer – alt er kun en kort spasertur unna. Selv tog og buss. I Batterifabrikken kan du fint bo uten bil om du ønsker det. Her kan du være en del av sameiets bildeleordning –  elbil på deling for de som ønsker å være med på en slik løsning.

Her ligger alt til rette for en enkel og sosial hverdag i byen.

Les mer om Batterifabrikken her!