Smart bolig med Futurehome

Smart bolig med Futurehome. Leilighetene i Batteri­fabrikken bygges med smarthusløsninger fra Futurehome. Som standard i hver leilighet får du som beboer lys- og varmestyring inkludert.

Det betyr at du enkelt kan stille lysene og justere ­varmen med en app, selv når du ikke er hjemme.  Futurehome kan utvides med flere enheter innen lysstyring, varme­styring, sensorer, detektorer, elektriske låser og ulike ­elektriske apparater.

Med Futurehome kan du enkelt sette den riktige stem­ningen i din bolig. Alle lysene i leiligheten kan styres ved hjelp av app. Alternativt kan man styre lys manuelt med bryter, eller automatisere ved hjelp av forhånds­definerte tidsinnstillinger. Med Futurehome modusbryter betjener du ­enkelt alle lys med et trykk.

Les også: Hobbyrom. Lagringsplass. Fellesareal.

Vi gjør hjemmet ditt til et bedre sted å bo med smart varme­styring. Sett på dag- og nattsenking av temp­­e­­r­aturen for å spare strøm, uten at det går utover komf­orten i din nye bolig. Varmestyring skjer manuelt eller via app, som enkelt kan betjenes om du er på ferie.

Smarthus-teknologi er både miljøvennlig, økonomisk og brukervennlig. Bra for deg, bra for miljøet.

Med fiber fra Get kan du gjøre det du liker best på nett – strømming av filmer, serier, surfing eller gaming. Som Get-kunde kan du velge blant flere hastigheter slik at det dekker dine behov. Velger du tv-pakken får du tilgang til Norges beste og mest fleksible TV-produkt, her setter du selv sammen din underholdningspakke.

Gå til Batterifabrikkens prosjektside her!