Mørk? Lys? Soft?

Ved Østby Eiendoms 19 nye fabrikkleiligheter i Halden møter gammel industrihistorie moderne løsninger og ny­tenkning.

Her har du alle forutsetninger for å finne din drømmeleilighet, og en unik mulighet til å bo i en unik arkitekt­onisk leilighet det er få av i Halden. Leilighetene kommer med forskjellige løsninger og størrelser. To- og treroms i størrelse fra 43 kvm og opp  til 122 kvm i topp­etasjen. Som kjøper vil du kunne få flere valgmuligheter når det kommer til interiørløsninger. Her er god takhøyde som gir volum og romfølelse.

Les også: Lyst og luftig i toppetasjen

I Batterifabrikken er ingen leilighet lik og det åpner for en individuell og personlig innredning. Kjøper du ­tidlig i prosessen har du mulighet for tilvalg, for eks­empel på gulv, kjøkken og bad. Vi har satt ­sammen tre delikate interiøruttrykk til inspirasjon og hjelp.

Alternativ: Mørk har det mest “edgy” og rustikke uttrykket, med mørke farger som 9938 Dempet sort og 1434 Elegant på veggene. Kjøkkeninnredning fremstår som sort, malt i fargen 8266 Yin fra Jotun. Det blir betongslipte gulv i 1. etg.

Alternativ: Lys er ett lett og klassisk uttrykk og med store hvite flater oppfattes leiligheten enda luftigere. Vegger er tenkt malt i fargen Sommersne 1928, Kalk 10341 og Kalkgrå 10342. Hvit kjøkkeninnredning i fargen Chi 7236. Her blir det lyse gulv i eik.

Alternativ: Soft Med gråfarger og grå kjøkkeninn­redning får man ett harmonisk uttrykk hvor man kan endre looken ved valg av lyse eller mørkere møbler. Farge­paletten består av 9918 Klassisk hvit, 9911 Nøytral, 4638 Byge og kjøkken i fargen Matrix 9913, fra Jotun.

Gå til Batterifabrikkens prosjektside her!