Moderne. Rustikt. Unikt.

Alle leilighetene er solgt.

Når man kombinerer moderne løsninger med gammelt og industrielt blir resultatet varmt, sjarmerende og unikt.

Moderne løsninger og åpne rom gir en følelse av mye plass og mulighet til å sette sitt eget særpreg på leiligheten. Kombinert med bærekraftige og miljøvennlige løsninger. Det beste fra gammelt og nytt gir et spenn­ende og moderne resultat. Et hjem det er godt å komme tilbake til – og bokstav­elig talt lade batteriene.

Kombinasjon av Batterifabrikkens historiske mursteinsfasade og det nyeste innen byggteknikk gir lyse, åpne leiligheter med særpreg og atmos­fære. Den varme mursteinen balanseres av tregulv eller betongslipte evigvarende gulv, lyse flater med kontrastvegger, stål og glass. Romfølelsen forsterkes av takhøyden, som varier fra 2,60 til 3,25m.

Enkelte leiligheter har mulighet for praktisk mesanin til ekstra soveplass og lagring.

Alle de 19 selveierleilighetene har egen veranda eller terrasse – hvorav flere med tak og glassvegger.

Toppetasjen består av to leiligheter med innglasset uterom og store, solrike takterrasser. Nydelig utsikt til fjorden, festningen og store ­deler av byen. Ved å bo på byggets tak har du også mulighet for ildsted.

Se alle leilighetene: Besøk digital boligvelger her!

Her bor du i moderne og lyse leiligheter der det beste fra fortid og fremtid møtes. Her blir smarthus-teknologi og grønne løsninger komb­inert med glass, tegl, stål og betong. Ny teknologi gir deg mulighet til å styre lys, lyd, den balanserte ventilasjonen og den lune vannbårne gulvvarmen. Her skjer oppvarming med jordvarme via borehull som er miljø­vennlig og kostnads­besparende.

Fellesarealene får heis, betongslipte gulv og trapper i stål. Store lyd­isolerte vinduer i aluminium og tre gir mye dagslys og rammer inn om­givelsene.

Batterifabrikken byr på moderne og unike leiligheter, midt i hjertet av Halden.

Gå til Batterifabrikkens hovedside her!