Mange gode kvaliteter !

Vi får mange tilbakemeldinger på at det er høy kvalitet i vårt prosjekt.

Det som møter deg ved ankomsten i Sykehusgaten 4 er nå ett mer eller mindre vedlikeholdsfritt teglsteinsbygg med sorte vinduer i aluminium utvendig. Alle vinduer har støydempende glass, de er selvrensende og soldempende.

Når man kommer inn hovedinngangen møtes du av betongslipte gulv, mye volum og industrielle designlamper hengende fra tak.  I trappehuset og fellesgangene i 2, 3 og 4. etasje blir det eikeplank for å dempe trinnlyd. Det gir også ett eksklusivt og litt mykere uttrykk enn betongen.  Den gamle utvendig teglveggen med vinduer er bevart i trappehuset og her i Batterifabrikken har vi også heis.

I alle leiligheter i 2. og 3. etg er det nå lagt eikeparkett, godt å gå på samt at det gir lun og god stemning. Det er vannbåren varme i alle rom, man slipper radiatorer og sjenerende panelovner på veggene.  Takhøyden varierer fra ca 2,60 til 3,30 så her får man følelse av mye volum.

Vi har valgt tidsriktig kjøkken i grått eller sort fra Aubo og med moderne hvitevarer synes vi dette har blitt veldig flott.  Alle bad har store betongfliser i 60×60 cm på gulv og vegg samt mosaikk i dusj.  Dusjvegger og innredning er av god kvalitet fra Vikingbad.

Her i Batterifabrikken kan du med appen fra Futurehome styre lys og varme med telefonen.  Du får egen p-plass og den er klargjort med strøm til elbillader. Skulle du være bekymret for biltrafikken så har vi gjort alt som er mulig for å redusere lyd fra trafikken som går forbi.  Her er gjort støyreduserende tiltak til og med på balkongene, du vil bli overrasket over hvor bra det har blitt.

Må også nevne kjelleren der alle får hver sin bod, fantastisk flott kjeller med hvelvinger og gammel tegl som vi prøver i størst mulig grad å ta vare på.

Kom og se da vel – skulle gjerne bedt inn til fellesvisninger, men dessverre så setter Covid 19 foreløpig begrensninger for det.  Ta kontakt med oss eller megler om du har lyst til å ta en titt.

Fra deler av kjelleren.
Her legges eikeplank i fellesarealene.
Opus hvitpigmentert parkett.
Vårt grå kjøkken, her fra leilighet 105.
Tidsriktig dusj og innredning fra leilighet 103.
Bra med skapplass, her fra leilighet 202.
Sort kjøkken fra leilighet 103.
Alle leiligheter har svart kum og sort kjøkkenkran.
Innvendig har alle vinduer treverk. Her fra leilighet 202.