Bo og lad opp i Batterifabrikken

Batterifabrikken i Halden blir et unikt prosjekt: Miljøvennlige materialer, godt inneklima, energi­effektivt. Bo sentralt, der både du og miljøet er tatt hensyn til. Her ligger alt til rette for et godt liv.

I Batterifabrikken er det din tur til å lade. Her får du nye krefter i omgivelser som er bærekraftige og miljøvennlige.

Det handler om sirkulærøkonomi, godt innemiljø og null­utslipp. Omfavnet av den gamle bygningskroppen er det nye komponenter av resirkulerbare materialer i betong, glass, gips og stål. Luft, lys og varme er energieffektivt, her blir det vannbåren gulvvarme og varmtvann levert fra bergvarmepumpe.

Les mer om Batterifabrikken på prosjektets hovedside her – med boligvelger og mer!

Under byggingen har vi fokus på miljøvennlige tiltak for å redusere vårt klimafotavtrykket. Byggingen foregår med fokus på gjenbruk og kildesortering. Vinduer, innredninger og teknisk utstyr blir gjenbrukt i andre prosjekter, noe gis bort og noe blir solgt.

her kan du fint bo uten bil. Om sameierne ønsker det vil sameiet tilrettelegge for en bildelingsordning med en eller flere elbiler som kan brukes ved behov. For parkering av egen bil medfølger egen p-plass med opplegg for lading av bil eller sykkel.

En bolig som gir deg alt du trenger; du bor urbant og ­moderne i en bolig i nærheten av rekreasjonsområder og alt du ellers trenger.

Registrér din interesse for leilighetene i Batterifabrikken her!