Ny leilighet i Strømstad

Flott ny 3 roms leilighet midt i hjertet av Strømstad til salgs.  68 kvm til 4,3 mill. sek.

Om prosjektet

I 2019 totalrenoverte vi ett gammelt bygg midt i Strømstad sentrum.  Her er det nå 11 flotte, moderne og smakfulle leiligheter.

Leilighet nr 202, som vises her,  er gjennomgående lys og trivelig med innbydende farger og fine materialvalg. Egen romslig veranda med flott utsikt og mye sol.  Heis gjør adkomsten enkel.

Tak er hvitmalt og veggene i lyse og lekre. På gulvet ligger en slitesterk parkett fra Kährs og hele leiligheten har gulvvarme.  Kjøkkenet er fra italienske Colombino og her finnes godt med lagringsplass.  Her er hvitevarer fra Siemens, integrert kjøl/frys, stekovn, platetopp, oppvaskmaskin og ventilator.  På badet er det store 60×60 cm fliser på både gulv og vegg.

Her kan man bo hele året eller bruke leiligheten som feriebolig.  Veldig sentralt i forhold til bad, sol, fiske, Kosterhavet og mye mer.

Kontakt oss gjerne hvis du vil vite mer. Vi har andre leiligheter i ulike størrelser og pris, kontakt oss for mer info.  Denne prosjektsiden er en liten smakebit på det du kan finne i prospektet fra megler:  Prosjekt Långan